Ediția #52 – Valentina Saygo – OUG-uri, Declarații și Indemnizații

Sharing is caring!

Valentina Saygo la #REZISTENTA360, ediția #52: “OUG-uri, Declarații și Indemnizații”. Moderator Andi Cârlan.

Valentina Saygo la #REZISTENTA360, ediția #52: “OUG-uri, Declarații și Indemnizații”. Moderator Andi Cârlan.În această seară vom discuta despre taxe, declarații și indemnizații. Ce înseamnă “revoluția fiscală” pentru angajat și pentru angajator? Cine are de câștigat, cine are de pierdut și cui ii folosește acest hocus-pocus cu legile fiscale?

Publicată de Rezistența TV pe Miercuri, 28 martie 2018

Discutăm despre taxe, declarații și indemnizații. Ce înseamnă “revoluția fiscală” pentru angajat și pentru angajator? Cine are de câștigat, cine are de pierdut și cui ii folosește acest hocus-pocus cu legile fiscale?

Invitat: Valentina Saygo, expert contabil
Moderator: Andi Cârlan

Emisiune filmata live pe Facebook
28 Martie 2018
Rezistența TV

Toate edițiile Rezistența 360 de până acum sunt disponibile aici: http://bit.ly/2yCBD5s

Valentina Saygo este expert contabil, membru CECCAR, cu peste 20 ani de experiență în consultanța financiar-contabilă. A participat la dezbateri și consultări cu Ministerul Finanțelor și ANAF privind problemele cu care se confruntă contribuabilii în privinta calculării și declarării taxelor și impozitelor. Prin articolele sale din presa economică a semnalat nereguli și inadvertențe legislative și și-a asumat rolul unui translator al legislației fiscale, vorbind despre acte normative complicate în cuvinte simple și pe înțelesul tuturor.

Facebook Comments

Sharing is caring!

Start typing and press Enter to search