Ediția #58 – Victor Rebengiuc – Vrem Europa, nu dictatură!

Sharing is caring!

Victor Rebengiuc la Rezistența360 ediția #58: “Vrem Europa, nu dictatură!”. Moderator Andi CârlanÎn această dimineață discutăm despre viitorul incert al României sub conducerea actualei coaliții majoritare. Vrem Europa, sau dictatura? Cum putem schimba direcția greșita spre care ne îndreptam?#implicare360 #FaraPenali #VremEuropa

Publicată de Rezistența TV pe Sâmbătă, 12 mai 2018

 

Discutăm despre viitorul incert al României sub conducerea actualei coaliții majoritare. Vrem Europa, sau dictatura? Cum putem schimba direcția greșita spre care ne îndreptam?

Invitat: Victor Rebengiuc, actor

Moderator: Andi Cârlan

Emisiune filmata live pe Facebook
12 Mai 2018
Rezistența TV

Toate edițiile Rezistența 360 de până acum sunt disponibile aici: http://bit.ly/2yCBD5s

Victor Rebengiuc este un renumit actor de film, teatru, radio, televiziune și voce care, de-a lungul impresionantei sale cariere, s-a implicat atât cultural cât și civic în societatea românească. A fost rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și director al Teatrului Bulandra. În 1989 a făcut parte din mulțimea de revoluționari care au intrat în clădirea Televiziunii Române și i-a admonestat în direct pe cei care au promovat cultul personalității lui Ceaușescu. Ulterior, s-a exprimat împotriva forțelor politice continuatoare ale regimului comunist (FSN și, ulterior, PSD) și în favoarea monarhiei, a susținut public atât protestul din Piața Universității din 1990 cât și pe cele din Piața Victoriei din 2017-18 și a cerut condamnarea comunismului. Victor Rebengiuc este membru al asociației Grupul pentru Dialog Social (GDS) și o voce de o remarcabilă consecvență în susținerea principiilor democrației și valorilor statului de drept.

Facebook Comments

Sharing is caring!

Start typing and press Enter to search