Inspecția Judiciară continuă hărțuirea procurorului care a deschis dosarul 10 august

Sharing is caring!

Procurorul Bogdan Pîrlog, cel care a deschis dosarul vizând Jandarmeria pentru violențele de la mitingul din 10 august 2018, este trimis de Inspecția Judiciară în fața Secției pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, fiind acuzat că a făcut susțineri false și defăimătoare privind activitatea procurorilor Secției de anchetare a magistraților într-un comunicat al Asociaţiei „Iniţiativa pentru Justiţie” din 30 martie 2019.

Ce a afirmat Bogdan Pîrlog? Că Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a fost înființată din două motive principale: pe de o parte, pentru a asigura impunitatea magistraților corupți, agreați de putere, cu riscul refacerii rețelelor de corupție din anii ’90 și din prima parte a anilor 2000, pe de altă parte, pentru a acționa ca un organ represiv, care să poată fi folosit împotriva magistraților incomozi. Vi se pare ceva în neregulă cu această afirmație? Ei bine, pentru că a spus adevărul, acest om este prigonit de slugile lui Dragnea și ale clicii baronilor PSD.

Procurorul Pârlog a aflat din presă despre acțiunea disciplinară, nefiind anunțat de către Inspecția Judiciară. „Sunt ultimele zbateri ale unui sistem profund defect reprezentat de aceste persoane care au capturat Inspecția Judiciară. Mai devreme sau mai târziu, toți vom răspunde pentru faptele pe care le-am făcut, fiind valabil pentru persoanele care trăiesc cu iluzia impunității din poziția de la Inspecția Judiciară sau de la anomalia numită Secția de investigare a infracțiunilor în justiție”, a declarat dumnealui.

Acest om nu trebuie lăsat singur. El se luptă pentru aflarea adevărului în numele a mii de români abuzați în acea zi de tristă amintire. Este omul care a avut curajul să deschidă un dosar împotriva gărzii pretoriene a lui Dragnea, Jandarmeria Română, într-un moment în care acesta din urmă controla cam tot ce se întâmpla în instituțiile publice din România.

*foto: arhiva personala

Facebook Comments

Sharing is caring!

Start typing and press Enter to search