Rezistența TV a început cu transmisii live din Piața Victoriei, al cărei nume, simbolic, l-a și purtat pentru o vreme. Acolo ne-am dat seama că există speranță, că este momentul să facem ceva care să conteze, că nu suntem singuri în dorința noastră de a schimba lucrurile în bine. De-a lungul timpului am fost împinși să credem că nu avem putere, că ideile și convingerile noastre nu au impact, că orice am face nu are rost. Iar această letargie este întreținută de o manipulare continuă, astfel încât este nevoie de un efort extraordinar pentru noi, ca cetățeni, să distingem între adevăr și minciună. De aceea, am creat Rezistența TV – pentru a înlesni accesul la informație corectă, pentru a vedea dincolo de toate perdelele de fum din spațiul media, pentru a trece peste prăpastia săpată între politicieni și cetățeni.

Ce ne / vă propunem
Rezistența TV oferă conținut video original fidel valorilor care au adus împreună grupul civic #REZISTENȚA: respectul pentru toți și pentru fiecare, pentru democrație, dreptate și buna guvernare, inițiativa civică și lipsa partizanatului. Emitem exclusiv online și transmitem live atât în cadrul emisiunii Rezistența360 cât și de la acțiuni civice (proteste, campanii de informare, dezbateri și conferințe).

Reporter Rezistența TV
Moderatorii emisiunilor, gazdele interviurilor, reporterii de teren, corespondenții din țară și străinătate, sunetiștii și regizorii de imagine sunt voluntari ce provin din medii diverse aduși laolaltă de dorința de a oferi informație corectă, cu respect pentru privitor și pentru adevăr. Tot din respect pentru cei ce ne privesc și pentru munca noastră facem eforturi pentru a ne dezvolta continuu atât pe palierul tehnic cât și pe cel editorial.

Cum se realizează producțiile Rezistența TV?
Cu foarte multă muncă voluntară, cu ore de probe și documentare pe subiecte, invitați, dar și tehnologie, întrebări, moderare, cadre, montaj și sunet, verificare din 3 surse, promovare și grafică bazate pe fonduri proprii, dar și cu sprijinul donațiilor primite prin platforma Patreon, dovezi de încredere din partea celor care ne privesc care ne onorează.

Start typing and press Enter to search