Un timp mai bun pentru noi

Sharing is caring!

Rezistența TV emite de aproape 3 ani oferind acces LIVE la evenimente și manifestații de protest civic, la informație și dialog de calitate. Misiunea pe care ne-am asumat-o, de la bun început, este să fim o sursă de încredere, fără aere de vedetă, fără minciuni și compromisuri, o alternativă proaspătă la media convenționale din peisajul autohton. Am investit în aparatură și training pentru a învăța să fim mai buni, pentru a ne determina privitorii să stea alături de noi, ne-am diversificat producțiile (la Facebook s-au adăugat un site – ww.rezistenta.eu, un canal de Youtube și unul de Podcast).

Suntem o echipă formată exclusiv din voluntari care facem loc cu bucurie în viața noastră timpului de lucru și creație la Rezistența TV, timpului plătit de la serviciu, timpului prețios cu familia și prietenii și timpului civic cu colegii din societatea civilă și, în mod natural, balanța între acești timpi ai vieții înclină câteodată mai mult către unul anume sau variază între toți. Depindem, totodată, foarte mult unii de ceilalți pentru a putea acoperi toate rolurile necesare pentru o transmisiune de calitate. Pentru unii dintre membrii echipei ultima jumătate de an a adus încercări grele, pentru alții schimbări majore (așteptăm curând un nou bebeluș #rezistent) astfel încât am prioritizat transmisiunile de la proteste și evenimente și am plasat Rezistența 360 într-o perioadă de reașezare.

Am dedicat mult timp presiunii pe autorități și documentării în ceea ce privește asigurarea accesului la vot pentru un număr cât mai mare de cetățeni, mai ales pentru cei din diaspora română, inclusiv prin realizarea unui spot de popularizare a înscrierii pe platforma de vot în străinătate care a primit statut de mesaj d einteres public și a fost preluat ca atare de televiziunile comerciale. Ne gândim mereu ce să facem și ce subiecte să acoperim și ne pregătim intens pentru perioada electorală ce urmează.

Vă mulțumim mult pentru solidaritatea și sprijinul de până acum și vă rămânem recunoscători pentru timpul prețios pe care îl găsiți ca să ne faceți sugestii, să ne dați idei, să puneți întrebări.
Suntem aici, cu voi, și împreună vom face un timp mai bun pentru România!

Facebook Comments

Sharing is caring!

Start typing and press Enter to search